Vardagsfilosoferande

Vardagen

Sen jag och M träffades har vi inte tillbringat en enda natt ifrån varandra. Vi har varit tillsammans så gott som varje vaken minut i två månader, fram tills idag. Eftersom våra hus ligger 6 långa mil ifrån varandra har vi ordnat det så att han bor hos mig under veckorna och jag bor hos honom på helgerna så att vi aldrig behöver vara isär och vi slipper slösa bensin på att köra fram och tillbaka. Men av olika anledningar behövde han vara hemma hos sig ikväll, så nu sitter jag här och försöker komma på vad jag gjorde om kvällarna innan vi träffades.

I vanliga fall skulle jag nog gå ut och ta några öl, men eftersom jag i princip har slutat dricka tillfälligt så känns det mindre lockande. Istället har jag hängt med min kompis Jay en stund, varit och hämtat upp en stor påse kattmat från min veterinär, samt diskat, dammsugit hela huset och städat köket och badrummet. Så rafflande är mitt liv alltså numera.

Andra lika spännande nyheter är att jag har köpt en soffa och en matta och satt upp gardiner inne på mitt lilla kontor, så att det äntligen börjar kännas lite ombonat här inne. Vilket är en fördel, eftersom jag tillbringar minst 8 timmar om dagen i det här rummet.

kontor

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok. En bok! Det var inte heller igår.

0 Comments

  • Angelica

    Men visst blir det så när man spenderat mycket tid i hop med sin partner och sedan plötsligt finner sig ensam. Min pojkvän har i princip bott här den senaste tid men så för två dagar sedan åkte han hem. Så tråkigt det blev! Jag vet liksom inte vad jag ska göra med min lediga tid nu när den inte spenderas med honom.

    • Cinderalley

      Men är vi inte lite tragiska då? Jag tycker mig minnas att jag hade ett liv för två månader sen liksom, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *