Amerika,  Sverige vs. USA

Bank of America

Nyss loggade jag in på mitt Bank of America-konto för att kolla mitt kontoutdrag och upptäckte följande:

bank

Precis nedanför min senaste gymkortsbetalning finns ett erbjudande – få 15% tillbaka om du handlar med kort på Body Shop. Det här är märkligt dels för att jag inte har köpt någonting från Body Shop på kanske 10 år, och dels för att det här alltså är mitt personliga kontoutdrag. Det är visserligen en extremt vanlig företeelse att amerikanska företag försöker uppsälja allt möjligt, men det här är liksom min bank. Deras uppgift är att förvalta mina pengar, inte att försöka få mig att spendera dem. Eller är jag naiv som tycker så?

PS. Nu vill jag gå och shoppa på Body Shop.

PPS. Mitt gymkort kostar mig $9.99 i månaden, det är typ 70 spänn. Då har man liksom råd att inte gå dit så ofta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *