Vardagsanekdoter

En tisdag i Balboa Park

En grej som är rätt trist med att jobba 9-5 tycker jag är att missa allt kul som pågår under dagen. Så vissa dagar smiter jag iväg från jobbet under ett par timmar eller så för att göra sånt som lämpar sig bäst när det är dagsljus ute och de flesta människor är på jobbet. Igår, till exempel, åkte jag och Lisa till Balboa Park för att gå på museum. Varje tisdag är det nämligen gratis inträde på några av parkens 15 eller så muséer för folk bosatta i San Diego.

Vi gick till San Diego Museum of Art där en av Lisas kompisar jobbar, så han följde med oss runt bland utställningarna och berättade kuriosa om målningarna, lite som en personlig guide. På väg därifrån såg vi ett barn som hade en anka som husdjur, med sele och koppel och allt. Mycket märkligt. Och sen hade en massa poliser omringat parkeringsplatsen där vi hade ställt bilen, så vi höll på att inte komma hem igen. Mycket action för en och samma tisdag.

balboa

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *