Listor

Fredagslista

Hur såg du ut för ett år sedan?
list1
Så här såg jag ut på stranden i La Jolla när min mamma var här och hälsade på för ett år sen. Det var uppenbarligen mycket varmare i april förra året än det är nu, även om det äntligen har blivit t-shirtväder igen.

Vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
Sprocket. Har aldrig använt det ordet tidigare men den här veckan måste jag ha sagt det typ hundrafemtio gånger. Och det lönade sig tydligen, eftersom M igår äntligen lyckades hitta en ny sprocket till min motorcykel.

Har du någon fobi?
En liten släng av socialfobi, men den brukar jag försöka att inte låtsas om.

Vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
Åt en svingod Pad Thai med tofu igår kväll, och längtar lite efter att få äta resterna till lunch om en timme eller så.

Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
Min kille sa “I love you” när jag åkte till jobbet imorse, och när det kommer till fina grejer man kan säga tycker jag att det är rätt svårtoppat.

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Jag känner mig typ jämt nöjd med mig själv, haha. Så ödmjuk är jag.

Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Detta:
hippykiller

Vilken är din pepplåt för tillfället?
Den här:

Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Gått till gymmet, kollat på Law & Order, läst bloggar. Inget superspännande direkt.

Har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
Inget planerat, men jag får väl se till att hitta på något då.

Vad oroar du dig för?
Faktiskt inte så mycket. Har varit lite oroad över pengar på sistone, men jag får lön idag och då går det ju inte att klaga.

Vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
Förutom min kompis Chris som spelar gitarr i The Dwarves (de är väl hyfsat kända?) så ser jag sällan kändisar. Fast sen är jag sämst på att lägga märke till folk omkring mig också, lever lite i min egen lilla värld.

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
En massa helt knäppa modifieringar vi hittade på min hoj när vi tog isär den i veckan. Personen som hade den innan mig verkar inte ha vetat någonting om motorcyklar, och då ska man kanske vara lite försiktig med vad man modifierar.

Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
list2
Jag tar aldrig bilder med min webcam eftersom den suger, som ni ser ovan. Den här bilden tog jag alldeles nyss bara för att ha något att illustrera frågan med.

Har veckan varit bra än så länge?
Den har väl varit ok, men jag kan inte minnas sist en vecka gick så här långsamt. Kan knappt fatta att det är fredag idag, det känns som att det inte har varit fredag på minst två veckor. TGIF!

(Lista stulen från Niotillfem)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *