Länkkärlek

Länkkärlek

Jag läser rätt många bloggar, men är för det mesta helt sämst på att kommentera eller på annat sätt visa att jag läser. Det tänkte jag kompensera lite för nu genom ett länkkärleksinlägg. Det var alldeles för länge sen sist.

Hurtin’ 4 Certain
Jag minns inte riktigt hur jag hittade den här bloggen, men har i alla fall haft den i min Reader ganska länge och blev sjukt glad när hon började blogga igen efter ett uppehåll. Ärligt, cyniskt, smart och osympatiskt på ett sympatiskt sätt. Precis som jag gillar det.

Rebecka Åhlund
Det händer inte så ofta nuförtiden att jag hittar nya bloggar att följa, men Rebecka Åhlunds är ganska nytillkommen i min lista. Hon har precis skrivit en bok, sånt tycker jag är sjukt coolt.

Om igen
Smart och sympatisk vardagsblogg. Har läst ganska länge men vet inte om jag någonsin ens kommenterat? Jag är världens sämsta bloggläsare.

Nostalgifabriken
Borde uppdatera oftare punkt.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *