Äventyr,  Resor

New York-helgen i bilder

Nu är vi hemma igen! New York i sammanfattning: god mat, kallt väder, höga byggnader, trevliga människor, högt tempo och trötta ben.

Vi hann till exempel med att second hand-shoppa i Williamsburg, bli medsläpade på barrunda i Soho, ta färjan från Manhattan till Brooklyn, gå vilse i världens största leksaksbutik, köpa en flaska vin med en död kobra i på Obscura, besöka Brooklyn-bryggeriet, dricka drinkar i Midtown, äta mexikanskt i East Village, italienskt i Midtown, franskt vid Times Square och pizza i Brooklyn, och att virra runt med en karta i alldeles för många kvarter för att få en titt på legendariska Indian Larrys motorcykelshop, bara för att upptäcka att det var påskstängt.

Vi promenerade överallt oavbrutet i tre dagars tid, och nu har jag sån träningsvärk i benen att jag knappt kan gå. Det är för övrigt möjligen en smula pinsamt att jag var den enda som klagade över ont i benen, trots att mitt sällskap bestod av till exempel min far som opererade foten förra året och skadade knät för två veckor sen, och min pojkvän som går med käpp eftersom hans högra ben fortfarande är brutet på flera ställen efter en allvarlig motorcykelolycka för ett halvår sen. Men så kan det vara ibland.

Så här såg delar av helgen ut i bilder:

013

019

003

024

023

046

065

CAM00389

CAM00396

073

076

035

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *