Vardagsanekdoter,  Ytligheter

Bella Morte Magazine Spring Edition

För några år sen gjorde jag och min kompis Bryan Barnes ett par photoshoots, mest på skoj. Jag har verkligen inga modellambitioner, men ibland är det kul att dra på sig en latex-catsuit och posa framför en vägg av rosa blommor liksom, no big deal. Men så idag fick jag ett email från Bryan med ett gäng bilder från Bella Morte Magazine, som han har blivit intervjuad för i egenskap av mycket duktig fotograf, och mina bilder har liksom fått ett helt uppslag i samband med artikeln!? Så himla knäppt. Men ganska kul. ANTM nästa liksom.

Bryan_Barnes_Bella_Morte_Spring_Spread1&2

Bryan_Barnes_Bella_Morte_Spring_Spread2

Här kan man om man vill beställa ett exemplar av tidningen (hint mamma och pappa).

Och här kan man kolla på mer av Bryans foton och konst.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *