Irritationsmoment

Deja vu

Eftersom det amerikanska sjukvårdssystemet ser ut som det gör så undviker jag in i det längsta att uppsöka läkarvård om det inte är absolut nödvändigt. Men efter tre dagar med ett rött och svullet vänsteröga bet jag dock i det sura äpplet idag och pallrade mig till närmaste husläkarmottagning, där jag fick diagnosen ögoninflammation. Nu får jag inte använda linser eller smink på en vecka eller så, vilket känns en smula ironiskt eftersom jag åker till Vegas på fredag.

När jag var på Viva Las Vegas för två år sen råkade jag nämligen ut för en lindrig ögoninfektion, och fick knalla runt på The Strip utan att kunna se något i ett par dagar. Nu är det tydligen samma sak som gäller. Jag har ett par glasögon, men de är 8 år gamla så jag ser inte ett skit i dem heller. Det är väl tur att det inte är så många bra band som spelar i år eftersom jag ändå inte kan se dem.

Nu kollar jag på gamla bilder och försöker ignorera ögonmisären och det faktum att min helg med största sannolikhet är förstörd. Inspirationsbild från poolhäng-utan-linser i Vegas 2011:

vegas2011

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *