Bra saker

Laptopens återkomst

I mars förra året gick min laptop sönder (det var under den där helvetesmånaden om ni minns, när precis allt i mitt liv gick lite sämre än vanligt) och sen dess har jag funderat på att kanske köpa en ny, utan att det riktigt blivit av. Så istället har jag vant mig vid att bara ha en stationär dator, vilket är rätt trevligt eftersom jag inte sitter vid datorn lika mycket om jag inte kan halvligga i soffan eller på sängen samtidigt som jag surfar.

Men även om jag inte direkt har saknat min laptop så är det onekligen rätt smidigt att ha en. Och istället för att lägga mina surt förvärvade slantar på en helt ny maskin så bestämde jag mig igår för att försöka laga den jag redan har. Och det gick!

Visserligen var jag tvungen att formatera hårddisken, så jag har inga program eller filer kvar, men det gör ändå inte så himla mycket. Huvudsaken är att jag har en fungerande laptop igen. Här med bonushunden Hank.

laptop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *