Livet är en fest

Punksemester 2013

prbpool1

Det blir nog ett par stycken till såna här inlägg inom de närmsta två veckorna, jag är nämligen så himla peppad på Punk Rock Bowling att jag måste skriva av mig någonstans. Idag har jag ansökt och fått beviljat ledigt för festivalen, hittat skjuts till Vegas, samt bokat flygbiljett tillbaka till San Diego igen. (Att köra tar 6 timmar och flyga tar 1, och jag har ingen lust att slösa en extra ledig dag på att sitta i bilen på väg hem igen – alltså flyger jag hem tidigt på tisdagmorgonen och går direkt till jobbet, möjligen en smula sömndepraverad. Det får bära eller brista helt enkelt.)

Det här årets pepp skiljer sig lite från tidigare år i och med att det inte är så himla många spännande band som spelar den här gången, så jag ser egentligen mest fram emot att bara få ha semester i några dagar. Ligga vid en pool och dricka Bud Light Lime och lyssna på punk i ökenhettan liksom, kan helt ärligt inte tänka mig något jag hellre skulle göra just nu.

prbpool2

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *