Bra saker,  sommar,  Vardagsfilosoferande

Sommarkänslor

rock

Imorse vaknade jag för första gången i år med sommarkänslor. Ni vet, när man vaknar tidigt på morgonen av att fåglarna kvittrar och rummet badar i solljus trots neddragna persienner, och man sträcker på sig med ett leende på läpparna och kliver upp fastän väckarklockan inte har ringt ännu, eftersom man vet att det kommer bli en helt fantastisk dag. Det är min favoritkänsla i hela världen.

Sen kollade jag på väderleksrapporten, och det ska bli över 30 grader varmt idag. Min mamma som är på besök har satt på sig baddräkt för att gå iväg till en hotellpool några kvarter bort och sola, men själv är jag kvar på jobbet i ganska många timmar till. Det gör ändå inte så mycket. Det är sommar! (Nästan, i alla fall.)

3 Comments

 • Emma

  Vad gött! Här hemma har vi 13 grader, mulet och snålblåst. Men snart så! 😀

  Efter mycket om och men följde vi ditt tips och bokade in oss på Lafayette från 1 – 5 augusti. Tror det kommer bli grymt bra! Du som känner till området, vet du om det finns några bra barer eller restauranger i närheten? Eller är det till att sätta sig i bilen som gäller? Har förstått att Red Fox på hotellet verkar vara bra också om det skulle vara så och bara det faktum att hotellet har Dive-in bio är ju guld ^_^

  Vet du om det finns några bra hemsidor som listar spelningar i området/USA i stort? Har luskat ut att Terror ska spela när vi är på plats så det lär man väl inte missa, men annars tycker jag det är svårt att hitta vettiga sidor med med spelningar..

  Ha en fin dag! 🙂

  • Cinderalley

   Jaaaa, vad kul! Jomen det finns massa bra i området (även om jag såklart tycker att ni ska sätta er i bilen och utforska andra grejer också 🙂 ) Red Fox är helt ok, och ungefär ett kvarter bort på samma gata som hotellet ligger schysta pizzastället Lugi’s (har bla veganpizza och massa god öl) och baren Live Wire som är ett av mina stammisställen.

   Sen kan man gå upp till Park Blvd som ligger kanske en 10 minuters promenad bort, där finns en massa bra barer och restauranger och typ en och annan second hand-affär.

   Min bästa grej för att hitta spelningar är detta: http://www.bandsintown.com

   Kul att ni ska hit ju! Säg till när det närmar sig så får ni fler tips 🙂

 • Emma

  Ja, till Live Wire var ju inte direkt långt så det blir säkert en sväng dit! Perfekt! 😀 Jo, planen är väl att åka runt och kika på dagarna och dricka öl i närheten av hotellet kvällstid så man slipper släpa på bilen. Har inte planerat mer än en tur till San Diego Zoo än (jag bara MÅSTE se pygméflodhästarna!), så har du tips på roliga dagsutflykter man kan göra så får du gärna hojta till! 😀

  Kommer bli himla mysigt! Var inne ett tag på att bo nere i stan i alla fall eftersom det verkade finnas mer att göra för oss som är turister – men å andra sidan kan det va kul att se “riktiga” kvarter också och inte bara skyskrapor så jag tror att det här kommer passa oss kanon.

  Oh, tack för tipset, drog precis ner den till telefonen men det lär nog ta halva kvällen innan vi förstår oss på den appen! Tur det finns öl i huset! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *