Äventyr,  Livet är en fest

Ink n Iron 2013

Jag hade egentligen inte tänkt åka på musik-, bil- och tatueringsfestivalen Ink n Iron i Long Beach i år, trots att jag har varit där de senaste tre åren, mest för att de i år hade dubblat biljettpriserna och det kändes inte riktigt värt det. Men så drabbades jag av en släng FOMO (fear of missing out) och bestämde mig i sista sekund för att åka i alla fall. Det visade sig att mina kompisar Lane och Patricia hade plats över både i bilen och i sitt hotellrum så det löste sig ganska smidigt trots dålig planering. Gillar när saker löser sig smidigt.

002

Bästa brudarna Lane, Patricia, Shonna och jag. Shonna och Sanna låter förresten nästan exakt likadant på amerikaaanska så det är alltid som upplagt för förvirring när vi umgås.

007

Vi bodde ombord på fartyget Queen Mary, och så här fin var utsikten från rummet. Downtown Long Beach och båtar.

013

Tre nyanser av redheads, typ.

015

Hittade Diana som var på festivalen och jobbade för Sailor Jerry. Det gick mest ut på att ta kort tillsammans med random folk, till exempel dessa.

021

The Generators som  jag alltid lyckas missa när de spelar och därför hade gett mig den på att se den här gången, och Queen Mary i bakgrunden.

028

Erika, Diana och jag framför Sailor Jerry-backdropen.

029

039

050

Obligatoriska bil- och motorcykelfoton.

056

Posa lite bredvid PBR-trucken. Det här var från dag 2 förresten, om det är någon som undrar varför jag har bytt kläder. Vi hade bara biljetter för en av dagarna, men eftersom vi bodde ombord på båten (alltså inne på festivalområdet) var det ingen som kollade så att vi hade betalat. Alltså: två dagar till priset av en!

4 Comments

 • CC

  Vilken bra helg du verkar ha haft!
  Vi stannade till vid båten på väg tillflygplatsen i påskas. Maffigt område med båten, hamnen, Downtown å alla “småbåtar”.
  En HB-vän jobbade hårt i påskas för att få ihop ytterligare en bil, med målet att ställa ut på träffen. Vet inte om han hann….
  Kanske du såg två guldfärgade pickisar, en 50-talare å en 60-talare, stå uppbackade mot varandra? Det var hans plan iaf 😉

  Vi lastade sonens epa på släp å drog till bil å mc-utställning i helgen. Lylligaste killen som fick köra in på träffen =)

  • Cinderalley

   Men åh, visste jag att ni var här i påskas? Tror inte det. Såg inga guldfärgade pickisar, men det var tydligen en annan bilträff i Long Beach ungefär samma helg, kanske lyckades han ställa ut där istället?

   Haha så himla fint ju!

 • CC

  Vi stack till HB efter Viva för att hälsa på vännerna en snabbis.
  Var där bara ett par, intensiva, dagar.
  Var inte du i NY vid påsk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *