Amerika,  Äventyr

4th of July

Alltså, jag inser att det blir rätt många inlägg av typen “bilder på saker jag gör” just nu, men det är sommar och jag orkar inte fundera ut något smart att skriva och jag utgår från att ni i vilket fall som helst ändå inte skulle orka läsa det. Så här kommer ett till inlägg med bilder på saker jag gör.

Den här helgen är lite speciell eftersom den innehåller fjärde juli (Independence Day), femte juli (exakt ett halvår sen jag och M träffades) samt sjätte juli (M:s födelsedag). Vi börjar med den fjärde.

001

Jag och M började dagen med varsin mimosa på uteservering, sen hämtade vi upp ongen som var hos sin mamma och åkte till stranden för att bygga sandslott och sånt.

003

Vi var liksom inte ensamma om att tillbringa 4th of July på stranden, ungefär resten av San Diego var också där.

012

En för familjealbumet, typ.

014

M:s roomie Jason kom och hängde en stund. Grabbarna lekte i vattnet medan jag låg på min filt och läste. Ahhhh, livet.

019

Precis när vi skulle åka hemåt och grilla istället kom en hel flock pelikaner flygande. Det är rätt mäktigt att se sådär många på en gång, så himla stora fåglar.

CAM01024

Livet är inte så tokigt ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *