Äventyr,  Livet är en fest,  Motorcyklar

Born Free 5

I lördags var det dags för ett av årets roligaste event, nämligen motorcykelträffen Born Free. Den har växt sig till en av de största i hela landet, och i flera veckor har mitt Instagramfeed svämmat över av Born Free-relaterade bilder så peppen det här året var skyhög. Dessutom fyllde två av mina bästa kompisar år den här helgen så vi gjorde en födelsedagsroadtrip av det hela. Så här såg det ut det här året (och så här såg det ut förra året):

014

Vi packade bilen full med Bud Light Lime i vanlig ordning. Det blir ingen riktig roadtrip utan BLL! Och Lisa och Jess hade matchande Birthday Bitch-tiaras dagen till ära.

015

Färdkost.

017

Festivalen ägde rum i Silverado i Orange County. När vi körde av motorvägen fastnade vi i en helt sjuk bilkö – det tog en timme att köra ungefär 3 kilometer – och alla var olägligt kissnödiga från all den där ölen. Nina var dock den enda som klev ur och upp i buskarna på andra sidan vägen. Sen fick hon springa för att komma ikapp oss igen, medan vi andra pekade och skrattade och tog kort.

024

Framme! Så himla många motorcyklar!

043

Mina favorittjejer.

058

Hittade en fin shovelhead som såg ut nästan exakt så som jag tänker mig att min drömhoj skulle se ut. Fast med annat styre dock.

060

Mer snygga hojar.

062

Och ännu fler.

047

Det var 40 grader varmt ute, så efter ett tag fick vi gå tillbaka till bilen för att svalka av oss med is från kylväskan samt applicera mer solkräm. Lisa skötte svalkandet för alla inblandade.

067

Vi sprang in i ett gäng San Diego-karlar – Dave, Adan och Jimmy.

080

Hej hej.

086

När festivalen var över var det så lång kö för att komma ut från området igen att vi satt och hängde vid bilen i någon timme till. Jose och Nick kom och parkerade sina motorcyklar och hängde de med.

092

Rökpaus på Joses Bonneville.

096

Vid det här laget var vi så svettiga att det enda rätta var att ta av sig kläderna. Så det gjorde vi.

Efter festivalen åkte vi till hotellrummet vi hade bokat några kilometer bort, men fick reda på att hotellet var överbokat och att vårt rum inte fanns kvar längre. Så vi körde ner till kusten och Huntington Beach och checkade in på ett annat hotell istället. Sen åt vi mat, drack öl och badade jacuzzi ungefär hela natten. Bra helg!

5 Comments

 • CC

  Verkar vara en härlig träff!
  Lyckans ost som fick tillbringa natten i HB:-) mitt favvo-ställe.
  På torsdag packar vi in oss i bilen å drar på bilträff:-)

  • Cinderalley

   Jaså, själv är jag inget stort fan av Orange County, vi kallar det Douchebag County haha. Alltid skönt att komma hem till San Diego igen!
   Ha så kul på bilträffen 🙂

 • Sandra

  Såg skitnice ut! Ööööl! Men otrevligt att erat rum var borta! Man ska väl ändå ha några timmar på sig att checka in, har jag för mig. Eller det kanske är olika från land till land, kom jag på.

  • Cinderalley

   Ja, sjukt nice! Men jo, det var ju vårt rum som vi hade bokat, vi hade i teorin kunnat komma när som helst under dagen och det skulle fortfarande ha funnits kvar. Det var ju helt och hållet hotellet som fuckade up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *