Äventyr

En dag på San Diego County Fair

Alltså, är så himla peppad på lite olika grejer och livet i allmänhet just nu att jag har svårt att få till något vettigt att blogga om. Men under tiden kan vi kanske ta en titt på några bilder från förra fredagen, då jag hade tagit ledigt från jobbet för att gå på San Diego County Fair med M och ongen. Det är alltså en nöjesfältsmarknad som dyker upp i San Diego under sommaren, och som jag har skrivit om tidigare år, till exempel här och här. Så här såg det i alla fall ut genom mobilkameran när vi åkte karuseller, vann hundra gosedjur och åt en massa onyttig mat (obs! inte jag, jag åt pasta):

CAM00938

CAM00940

CAM00942

CAM00945

8 Comments

 • Karin

  Ni ser väldigt fina ut ihop, alla tre, men främst du & din karl-mucho sött par! Är han ett par år äldre än dig eller är det skägget som luras?
  Får alltid ångestfylld toklängtan efter Amerikat när jag besöker din blogg. Men i vår är det dags, äntligen!

  • Cinderalley

   Oh tack snälla. Han är fyra år äldre, så inte sådär hemskt mycket. Men jo, skägget lägger nog till några år 🙂
   Vad kul! Vart ska du?

 • Karin

  Ah, så är det nog då 🙂 Jag & min (betydligt äldre karl haha) ska lite överallt, spikade ställen är San D, LA, San F & Texas. Sen får vi se, hyra en kärra och leva the Swedish american dream på vägarna ett par månader, haha. Jag är dock rädd för att aldrig vilja åka hem igen…

  • Cinderalley

   Oh vad spännande det låter! Och jag förstår om du aldrig vill åka hem igen, det är lite grann vad som hände mig. Så jag blev kvar 🙂

 • Karin

  Fast min karl har barn i Sverige och jag tror inte att hans ex vill flytta till USA för vår skull, haha! Tyvärr. Förstår inte hur folk löser såna bekymmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *