Jobbrelaterat

Nytt jobb och sånt

Ja, nä, här var det lite dött, nu igen. Har bara så himla mycket annat att göra. Idag började jag till exempel på mitt nya jobb. Och så har jag ett par projekt som fortfarande måste avslutas på mitt gamla jobb, så just nu jobbar jag dubbelt. Inte så mycket fritid med andra ord, men min plånbok är glad och nöjd så det kan det kanske vara värt ett tag.

Nya jobbet känns i alla fall som att det kommer bli hur bra som helst. Har redan fått gehör för nya idéer, bara en sån sak. Roligast hittills är dock att det jobbar en indisk kvinna på kontoret som heter Rumpa. Hahahaha! Rumpa! Nästan lite bortkastat att jag är den enda som förstår humorn i detta.

Och det här var min utsikt när jag promenerade ett kvarter bort och köpte lunch idag. Känns helt ok.

solana

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *