Irritationsmoment,  Vardagsanekdoter

Och så lite skit för att väga upp

Alltså, jag hinner ju inte blogga längre. Eller läsa bloggar. Har 332 olästa inlägg i min Feedly, blir sjukt stressad av detta. Så jag har tyvärr ingen aning om vad ni har för er just nu, men hinner väl eventuellt ikapp förr eller senare.

Sen sist har jag i alla fall hunnit bli ordentligt sjuk. Feber och hela köret. Är ju inte helt optimalt att behöva sjukskriva sig efter bara två veckor på ett nytt jobb – särskilt med tanke på att jag inte haft en enda sjukdag på säkert minst två år – men det går inte direkt att gå till jobbet när man blir svimfärdig av att ställa sig upp heller. Hela helgen var jag sjuk, sen gaskade jag upp mig idag och kände mig hyfsat frisk och gick till jobbet igen.

Men så här är det väl, att när allt flyter på och bara GÅR BRA hela tiden behöver man lite skit för att väga upp. Så att man inte vänjer sig.

Under de fyra dagar jag låg på soffan utan att kunna röra mig kollade jag i alla fall igenom varenda svensk deckare jag kunde hitta på Netflix. Först hela Millenium-triologin (även om jag stör mig något enormt på de amerikanska titlarna – HUR blev Män som hatar kvinnor till The girl with the dragon tattoo?) och sen alla 6 avsnitt av Annika Bengtzon – Crime Reporter. Så nu har jag fått min Stockholmsdos för i år.

Det var väl det. Vad har ni haft för er?

10 Comments

 • Freedomtravel

  Trist om man ska behöva bli stressad av bloggar. Måste du läsa ikapp då? Kan du inte bara markera som läst, och sen börja läsa igen nån dag när du har lust? Vad vi haft för oss? Packar! Om två dagar flyttar vi till husbåt! 🙂

  • Cinderalley

   Nej men jag blir ju stressad för att jag VILL läsa alla inläggen, vill liksom inte missa något 🙂

   Oh vad spännande med husbåt! Jag får ta och läsa ikapp mig här också med andra ord.

 • ALOHA RIOT

  Åh nej! Krya på dig! Sjukdom tycks alltid komma när det är som minst lägligt, men å andra sidan, när är det egentligen läge för att ligga däckad och måttet?
  Krya på dig tankar och pepp från. Ett regnigt Malmö.

 • Maddis

  Jobbigt att du blivit sjuk, om det muntrar upp dig kan jag säga att jag ALLTID blir sjuk ca en vecka efter jag börjat på en ny arbetsplats. Det är lite jobbigt, som att jag måste ta in de nya baskiluskerna eller något :’D Annars blir jag rätt sällan sjuk men den där första eller andra veckan, ba: baaam!

  • Cinderalley

   Haha ja det var det jag tänkte också! Har ju jobbat hemifrån så länge att jag verkligen inte är van vid andra människors baciller, och det blir liksom ännu värre när man sitter på ett stort kontor med typ 10 pers som sitter och nyser hela dagarna. Men nu verkar min kropp ha vant sig i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *