Äventyr,  Bra saker,  Motorcyklar

Babes in Borrego

En grej som jag är oändligt peppad på just nu är detta: Babes in Borrego, en motorcykel- och campingtur bara för tjejer mitt ute i öknen i början på oktober. Genom Instagram har jag blivit kompis med så himla många coola brudar som kör motorcykel och bara är helt grymma sådär i allmänhet, och nu är det äntligen dags för hela gänget att träffas IRL. I alla fall de av oss som bor i eller i närheten av södra Kalifornien. Fattar ni vilken grej? Det är så himla mäktigt att vi har lyckats hitta varandra i en så enormt mansdominerad scen, jag får värsta systerskapskicken av detta.

I väntan på det magiska datumet 5 oktober så har tjejerna som arrangerar hela kalaset fixat en blogg där de uppmanar alla som tänker hänga med att skriva en presentation. Kolla babesrideout.com och se om ni hittar någon ni känner igen (ehum).

rollcall

5 Comments

 • Ulf

  Cool – trots att de är farliga maskiner
  “No one in my family is even remotely interested in motorcycles” – nej, men du kan ju lägga till att farmorsmor var en förebild 😉
  Lova nu att köra försiktigt <3

 • Gunnie

  Jag vet inte om jag blivit påverkad av alla coola mc-brudar jag läst om i olika sammanhang på din blogg på sistone (inklusive den coolaste av dem alla, du förstås)- men det börjat smyga sig på en slags känsla hos mig att det vore häftigt att prova!! Det är kanske frihetskänslan som hägrar. Nu när jag fått ett “golden handshake” från min arbetsgivare och slutar jobba i mars nästa år…Kanske jag skulle kunna få några privatlektioner när jag kommer till Kalifornien nästa gång? 😉

  • Cinderalley

   Men ÅH! Det här är det bästa jag har läst, SJÄLVKLART får du privatlektioner 😀 Och motorcykelkörkort har du ju redan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *