Vardagsfilosoferande

Saker jag gör istället för att blogga

istallet

Jobbar, hjälper M att flyttpacka, njuter av den plötsliga högsommarvärmen, meckar och fixar och köper nya delar och verktyg till min motorcykel, åker på poolpartyn i öknen, kollar på Orange is the new Black, firar födelsedagar, dricker öl i solnedgången, läser minst en bok i veckan, åker tåg, läser bloggar på mobilen, lagar matlådor som räcker hela veckan, drömmer om semester, försöker prioritera sånt som är viktigt…

…och funderar ganska mycket på det absurda i att tillbringa 40 timmar i veckan på ett kontor tillsammans med en massa människor man inte har någonting gemensamt med. Så himla konstigt sätt att spendera sitt liv, vem kom på den idén egentligen?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *