Vardagsanekdoter

Tre grejer som har hänt sen sist

1. Jag har börjat ta kusttåget till jobbet. Det har visat sig vara den ultimata lösningen på trafikproblemet – jag slipper bilköer, får en extra timmes lästid varje dag, har fin utsikt hela vägen till jobbet, och som en extra bonus får man dricka öl på tåget vilket är trevligt speciellt på fredagar efter en lång arbetsvecka.

2. Min kille fick just veta att huset han har hyrt de senaste åren ska säljas och att han har mindre än en månad på sig att flytta, så vi håller för fullt på att hitta ett nytt hus åt honom. Jag älskar (!!!) att kolla på hus, så jag letar annonser och går på visningar och är helt peppad, medan stackars M håller på att gå under av stress. Men det löser sig. Det gör det alltid.

3. I fredags spelade Jayke Orvis and the Broken Band i San Diego, och jag har väntat i flera år på att de ska komma till Kalifornien så det gick ju inte att missa. Spelningen var så bra att jag och Jess åkte till Winchester, CA, och såg dem igen kvällen efter, tillsammans med Goddamn Gallows. Det var så himla längesen jag följde efter ett band på flera turnédatum såhär, hade nästan glömt bort hur mycket jag gillar’t.

goddamngallows

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *