Bilar och sånt

The Hatchback Adventures

Min bil borde vara fixad vilken dag som helst nu, men under tiden har jag fått låna min killes roomie J:s 80-nånting Honda Civic hatchback att ta mig runt med. Det är den skruttigaste bil jag någonsin kört, och om jag inte visste av egen erfarenhet hur absurt pålitliga Hondas är hade jag kanske varit lite orolig.

Det finns över huvud taget inga stötdämpare kvar, så att köra över gupp eller på ojämna vägar är en smula… obekvämt. Passagerarsätet är inte fastskruvat, bakluckan går inte att stänga, det finns bara fyra växlar, och hela bilen är full av ”konstnärsmaterial” (ett finare ord för allehanda skräp). När jag frågade J var registrerings- och försäkringsbevisen var någonstans fick jag svaret: ”Just don’t get pulled over”.

Men jorå såatteh. Jag behöver i alla fall inte ta bussen till jobbet.

civic

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *