San Diego,  Vardagsanekdoter

Bloggvänner på besök

Ibland är jag lite seg på att komma ihåg att blogga om saker när de precis har hänt, men bättre sent än aldrig. Häromveckan fick San Diego finbesök från Sverige när söta Candy och hennes karl var här och hälsade på. Vi tog en öl på Polite Provisions och jag fick öva på min svenska i ett par timmar. Win!

Jag gav dem lite tips på vad man bör göra när man är här, och vad man absolut bör undvika. Högst på undvika-listan låg att åka till den mexikanska gränsstaden Tijuana, eftersom det är viss risk att man blir kidnappad och styckad och får sina organ sålda på svarta marknaden där. Fast nästa dag åkte de dit i alla fall, och överlevde! Mycket imponerande.

sannacandy

3 Comments

 • Lisa

  Mer svensk åt folket! Me du som ändå bor i the U.S of A… vad äter ni mer än hamburgare, burritos, mac n’ cheese, pannkakor och cheesecake? Vi ska ha nyårsfest med amerikanskt tema, måste ju få lite inside-info!

  • Cinderalley

   Haha alltså, jag äter INGET av ovanstående pga vidrigt, men ska ni ha äkta amerikansk fest borde ni ha jelloshots och en keg också!

 • Candy Dollheart

  Men! Trodde jag hade skrivit kommentar här men icke alltså… Men ja, what can I say? Det förbjudna lockar för mycket haha..
  Det var jättekul att träffa dig! Du borde verkligen bli officiell ambassadör för San Diego:)
  Kommer tillbaka till Kalifornien (fast bara Los Angeles) redan i mars, yeeey!
  Ha det bäst! Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *