Bra saker,  Resor

Det är min tur nu vinden har vänt

Ja, det här året började som bekant lite dramatiskt med totalt fordonssammanbrott samt världens mest envisa förkylning. Sen blev det bättre. Jag blev frisk. Och 24 timmar efter att min bil gav upp var den såld, för $100 mer än jag köpte den för för tre år sen. Motorcykeln behövde bara ett nytt batteri, så nu går hon som på räls igen. Dessutom har San Diego-vintern de senaste veckorna betett sig som en alldeles ypperlig svensk sommar (minus regn) – 25 grader varmt och strålande solsken precis varenda dag. Samtidigt som resten av landet genomgår en av de värsta vintrarna på mycket länge kör jag alltså motorcykel till jobbet klockan 6:30 på morgonen i början på januari utan att frysa ihjäl någonstans.

Om två veckor åker jag dock en sväng till Nashville, Tennessee. Jag har aldrig varit i Nashville men har velat åka dit hur länge som helst. Dessutom har en av mina bästisar just flyttat dit och öppnat tatueringsstudio, och så spelar mitt favoritband Against Me! medan vi är där. Så jag är peppad. MEN i skrivande stund är det -14 grader i Nashville. Och det vet jag ärligt talat inte riktigt hur jag ska överleva.

nashvillecold

Feels like -23°

Very cold

HAHA… HA

8 Comments

 • CC

  Vad skönt när det vänder!
  Toppen med bilförsäljningen å att motorcykeln bara behövde nytt batteri.

  Härligt med värmen! Men visst hade ni galet kallt för ett tag sen? (I CA-mått mätt)

  Jag vill oxå till Nashville nån gång i livet. Var ju i Memphis för ett år sen å det var definitivt en upplevelse rent musikhistoriskt.

  • Cinderalley

   Ja det var svinkallt i några veckor och sen vände det och blev svinvarmt istället. Hoppas det håller i sig 🙂

   Hade gärna åkt en sväng till Memphis också, men det får bli nästa gång!

 • Gunnie

  Ja, det är din tur nu! Bra att ha eländet avklarat redan i början på året! Och snart är det min tur – nedräkningen har börjat 🙂

 • Rebecca

  Hej!
  Jag tänkte bara fråga hur du fixade visum? Jag älskar Cali och har pluggart där en termin, men verkar ju i stort sett omöjligt att få tag i arbetsvisum?
  Hälsningar Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *