Det ofattbara,  Motorcyklar

Änglavakt

Det är tydligen vanligt i trafikolyckor att de inblandade inte känner av eventuella skador förrän i efterhand. I tisdags åkte jag direkt från motorcykelkraschen till jobbet och jobbade hela dagen, kände mig lite öm men annars helt okej. Men sen i onsdags har jag haft ont i armar, händer och axlar och har stannat hemma från jobbet på läkares inrådan. Ingenting är brutet och det är antagligen bara muskelvärk som går över tids nog. Under tiden har jag fått muskelavslappnande och antiinflammatorisk medicin, och tillbringar dagarna på soffan med två lata katter och alla säsonger av Dexter på Netflix.

En bra grej är i alla fall att försäkringsbolaget ringde igår och meddelade att de hade beslutat att olyckan inte var mitt fel. Detta innebär bland annat att de täcker alla läkarkostnader och reparationer av hojen, samt att jag förmodligen kommer få en liten summa pengar för sveda och värk och missade arbetsdagar. Dessutom betalar de för en hyrbil så jag kan ta mig runt tills motorcykeln är körbar igen.

Hela situationen suger, men jag kan ändå inte sluta tänka på vilken tur jag hade som kom undan så pass lindigt. Det är fasen nästan så man blir religiös.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *