Bra saker

99 saker att blogga om, men tid ain’t one

Det händer så mycket bra grejer just nu, men jag vet inte hur jag ska ha tid att blogga om allt. Vi kör en liten snabbrecap av min topp 4 favoriter.

1. Jag har fått tillbaka min motorcykel! Efter fem långa veckor i världens sämsta hyrbil är min hoj klar, och resultatet är över all förväntan. Jag är numera stolt innehavare av min DRÖMHOJ, vilket inte är fy skam. Försöker att inte köra mer än jag behöver just nu dock, eftersom min handed fortfarande inte är helt läkt.

favorites1

2. Min mamma kommer hit om två dagar! Har inte träffat henne på ett helt år så det är verkligen på tiden. Nu måste jag bara fundera ut hur vi ska lyckas ta oss runt och göra grejer, med tanke på att jag just lämnade tillbaka ovan nämnda hyrbil och alltså bara har en motorcykel igen.

favorites2

3. Jag var på Hawaii förra veckan och hälsade på min kompis Diana. Det var en helt fantastisk och välbehövlig minisemester, och förr eller senare lyckas jag nog lägga upp alla bilder i ett eget inlägg.

favorites3

4. Och det kanske bästa av allt: Jag har bokat flygbiljetter till Sverige i sommar! Under de 6 åren jag har bott i Kalifornien har jag bara varit tillbaka i Stockholm en gång, och det var tre år sen. Så det ska bli helt obeskrivligt fint att få tillbringa ett par augustiveckor i min hemstad och få träffa familj och vänner igen. Som en liten bonus ska min syster ha sitt andra barn precis innan jag kommer, och eftersom jag inte ens har träffat det första ännu så det känns som att det är dags.

favorites4

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *