Motorcyklar

Ride to work, work to ride

Det är så obeskrivligt skönt att ha fått tillbaka min motorcykel. Jag är så van vid att alltid köra hoj numera att fem långa veckor i en fruktansvärt tråkig automatväxlad Chrysler 200 hyrbil var närmast outhärdliga (om än nödvändiga, pga stukad handled). När jag har hojen behöver jag inte planera hela mitt liv kring hur jag bäst undviker att fastna i bilköer, och jag slipper sitta hemma sysslolös och avundsjuk på alla som är ute och åker och postar motorcykelbilder på Instagram.

Idag var det passande nog närmare 35 grader ute och eftersom jag jobbar två kvarter från stranden kändes det som en bra idé att ta en liten motorcykeltur längs kusten på lunchen. Problemet är bara att det är extremt svårt att återvända till kontoret efteråt. Hade helst bara fortsätt köra hela dagen.

motolove

3 Comments

  • CC

    Förstår att det känns svårt att dra tillbaka till kontoret efter en sån tur. Det ser ju helt underbart ut på bilden.

    För bara några veckor sedan cruisade jag på PCH i HB i en Cheva -39. Det gjorde inte ont att köra runt med den lilla rappa rackaren där;-)
    ‘Sväva som ett dollargrin, stick som en dragster’ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *