Äventyr,  Livet är en fest,  Musik

Punksemester 2014

Det är mycket nu. Jobbar heltid på dagarna, kör frilansgig på kvällarna, försöker hinna med att typ umgås med vänner, träna, läsa böcker och äta mat mellan varven också. Plus att min handled fortfarande är stukad, så allt går långsammare än vanligt.

Med tanke på detta är det kanske inte så konstigt att jag inte har hunnit skriva de 100 obligatoriska peppblogginläggen inför Punk Rock Bowling som jag annars brukar göra så här års. Men nu i helgen bär det i alla fall av till Vegas igen, för mitt sjätte år på raken (!) på världens bästa punkfestival.

I år är jag extra peppad eftersom mina TVÅ favoritband i hela världen – Against Me! och Leftover Crack – spelar. På samma kväll, på samma scen, precis efter varandra. Det är tveksamt om jag överlever detta – har en känsla av att jag kanske eventuellt imploderar av all awesomeness. Men i så fall dör jag åtminstone lycklig.

PhotoGrid_1400598809317

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *