Bra saker,  Jobbrelaterat

Om det var någon som undrade över mitt nya jobb

Det här med att jag numera jobbar på en tidningsredaktion, 7 minuter hemifrån, på 11:e våningen i en skyskrapa i Downtown, i ett kontor med utsikt över havet – kan vi prata om det? Jag trivs så himla bra. Dels är jag fortfarande helt fascinerad över att ha hittat ett jobb som passar mig så perfekt, och över att jag faktiskt FICK jobbet, och dels känner jag nu, efter ungefär tre veckor, att jag börjar komma in i det på riktigt.

Det är mycket att göra. Så mycket att jag hittills inte har hunnit ta en enda lunchrast samt jobbar över nästan varje dag. Men det vägs upp av ständiga minifester på kontoret och AW, och av att personen jag delar kontor med har ungefär exakt samma musiksmak som jag. Så vi sitter och lyssnar på punk och hardcore hela dagarna.

Den här veckan är det deadline för nästa nummer av tidningen. Det innebär att vi på fredag firar en gång till, med något som kallas TGIO – Thank God It’s Over. Fast eftersom jag jobbar med webbupplagan innebär TGIO egentligen det motsatta – så fort ett nytt nummer kommer ut är det nämligen min tur att få upp hela skiten på webben, och det tar sin lilla tid. Men kul är det! Ville bara säga det.

4 Comments

 • Henrik

  Än en gång grattis!
  Glada människor sprider glädje och andras glädje gör mig glad. Positiv spiral i alla riktningar. Hoppas, tror och misstänker att du efter en kort tid får snurr på att lägga upp “skiten” på webben och mer kan ta del av TGIO.

 • Ulf

  Grattis!!
  Så roligt att höra. Och ja, vi är många som vill veta mer
  Hoppas att 11:e våningen också innebär utsikt
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *