Äventyr,  Vardagsanekdoter

Tant på tivoli

Vi hade långhelg här förra helgen med anledning av Labor Day, så jag och Paul bestämde oss för att göra något roligt. Och eftersom det kanske roligaste jag vet är att åka bergochdalbanor så fick det bli en liten tur till Six Flags Magic Mountain, den så vitt jag vet största nöjesparken i södra Kalifornien.

Det var typ 40 grader varmt ute, så vi smörjde in oss med hundra lager solkräm och drack extrema mängder vatten mellan varje åk, och lyckades hålla oss vid liv trots hettan. Vad jag däremot inte hade räknat med var att jag tydligen börjar bli för gammal för detta. Någon dag efter att vi kom hem från Six Flags råkade jag ut för en ordentlig nackspärr, helt klart på grund av att ha blivit runtslängd i x antal bergochdalbanor under en hel dag. Nu så här fem dagar senare börjar jag äntligen lite smått kunna vrida på huvudet utan att vilja dö.

Alltså, jag fyller 28 nästa månad. Ska det vara så här nu?

rollercoaster

One Comment

  • Ulf

    Du brås i alla fall på far o farfar när det gäller bergochdalbanor. Alltid nåt
    men även din far blir smått överväldigad av åkturerna nuförtiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *