Bra saker,  Vardagsanekdoter

Två bra grejer

Bra grej 1:
Förra veckan fick jag ett mail från en kille på SSU som undrade om jag ville vara med och tävla om ett valvake-kit för utlandssvenskar. Allt jag behövde göra var att lägga upp en bild på Instagram med en motivering om varför jag röstade från utlandet, och tagga med #jagröstarfrån. Nu röstar jag visserligen inte på sossarna, men ett valvake-kit med svenskt godis värt 400 kronor lät ändå rätt trevligt. Så jag la upp en bild. Och för någon dag sen fick jag veta att jag var en av vinnarna! Jag vinner aldrig något, så är ganska glad över detta.

Bra grej 2:
Jag är nominerad till Employee of the Month på jobbet! Nu tror jag inte att kommer vinna TVÅ grejer under samma vecka, men det känns ändå himla fint att vara nominerad, speciellt med tanke på att jag bara har jobbat här i två och en halv månad.

Och ja. Får väl sortera det här inlägget under ”ohämmat skryt”.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *