Amerika,  Bra saker,  Mexico,  Resande

Födelsedag i Mexico

På tisdag fyller jag år. Min killes brorsa, som sen ett par månader tillbaka dejtar en av mina bästa vänner, fyller år en dag innan mig, och i helgen åker vi – alla fyra – till Mexiko för att fira. Vi har bokat rum på mitt favorithotell i Rosarito, precis vid kusten med balkong mot stranden. De har en infinity pool som jag planerar att tillbringa större delen av tiden vid och/eller i. Det här fotot tog jag sist jag bodde där:
lasrocas

Eftersom jag fyller år tre dagar innan Halloween har mina födelsedagar under ganska många år varit kombinerade med Halloweenfirande, men i år försöker jag köra på en helt Halloweenfri födelsedag. Så, Mexiko i helgen och en middag med vänner på faktiska födelsedagen. Jag tycker att jag förtjänar en dag om året (eller några stycken) som handlar bara om mig. Oavsett hur mycket jag faktiskt älskar Halloween.

3 Comments

  • Gunnie

    Jag ska faktiskt också fira på tisdag! Att jag varit mamma till en fantastisk dotter i 28 år!! Möjligen kommer firandet att inkludera en liten mimosadrink 🙂

  • Sandra

    hej så roligt att läsa din blogg! Jag tycker absolut du gjorde rätt i att flytta. Jag är fast här i Sverige så jag tänker läsa din blogg så jag får se lite annat… så blogga gärna om allt i din vardag för det är så intressant och spännande att se din vardag och ett annat liv mvh Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *