Bra saker,  Resande

Peru och Barney Stinson

Jag och min kille bokade precis en resa till Peru i mars. Min syster och hennes karl ska gifta sig i Arequipa i södra Peru eftersom han kommer därifrån och hela hans släkt bor där, och jag vägrar missa både min systers bröllop och en chans att få träffa min familj som flyger dit från Sverige. Jag har dessutom aldrig varit i Sydamerika, vilket gör det extra spännande.

Min kille har redan varit i Peru tre gånger, men han åker gärna dit igen. Vi pratade lite om det här med att boka en resa tillsammans så pass långt fram i tiden, trots att vi egentligen inte har känt varandra så hemskt länge. Men sen kom vi fram till att så länge vi håller oss till Barney Stinsons regel i How I Met Your Mother så klarar vi oss. Den går ut på att man inte ska boka något längre fram i tiden än man har varit tillsammans — har man dejtat i tre veckor så bör man bara planera saker tre veckor fram i tiden, osv. Vi har varit tillsammans i 6 månader, och resan är om 5 månader, så vi klarar gränsen.

Sen att Barney Stinson antagligen är den sista personen man bör ta relationsråd från går ju också att diskutera.

sannapaul

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *