Bra saker,  Halloween

Liten slutet-på-oktobersammanfattning

Åh, jag har så mycket jag vill blogga om, och egentligen har jag just nu ganska gott om tid att blogga också. Problemet är bara att jag inte har en laptop. Jag har en stationär dator inne på mitt hemmakontor, men där vill jag inte sitta när jag kommer hem från jobbet. Jag vill sitta i soffan i vardagsrummet med en dator och kanske en katt eller två i knät och ha min kille bredvid och How I Met Your Mother på Netflix på TV:n medan jag skriver. Så om jag köper en laptop igen någon dag kanske det blir mer bloggande av här.

Under tiden kan jag i alla fall dela med mig av två bra grejer från förra veckan eftersom jag sitter på jobbet just nu och inte på hemmakontoret.

Bra grej 1 är att jag fyllde år i tisdags och hade en middag på kvällen på min favoritrestaurang. Jag hade bjudit in en massa bra personer men folk är i allmänhet ganska opålitliga så trots att 26 personer hade tackat ja så reserverade jag bara bord för 19. Sen dök det ändå upp 23 pers och restaurangpersonalen fick dra fram två till bord och jag kände mig himla glad och rörd och tacksam över att ha så många bra personer i mitt liv. Blev även firad på jobbet med croissanter och frukt. Mina favoriter!

bday

Bra grej 2 är att det tre dagar efter min födelsedag var Halloween. Gillar att mina två favoritdagar på hela året äger rum under samma vecka, det gör liksom att peppen blir dubbelt så stor. Jag är dock världens sämsta på att komma på vad jag ska klä ut mig till, så jag baserar alltid min utklädnad på vilken frisyr jag har för tillfället. I år blev det därför Sandy från Grease. Vi hade en costume contest på jobbet och JAG VANN!

halloween

Jag som aldrig vinner något, nu har jag vunnit två grejer på bara några månader. Det går bra nu.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *