Bra saker,  Jobbrelaterat

Winner winner Thanksgiving dinner

Får man skryta lite? Jamen det får man väl, vad ska man annars ha en blogg till?

Idag hade vi en cook-off på jobbet, där alla som ville fick laga en maträtt och ta med sig till vår Thanksgiving-lunch på kontoret. Sen fick alla rösta på en favorit, plus att vår matkritiker (som är ganska känd, i alla fall i San Diego, och har ett eget tv-program) kom in på redaktionen som hedersgäst och fick välja en egen vinnare.

Jag gjorde en höstig sallad med ugnsrostade grönsaker och apelsin-kanel-och sirapsdressing som jag blev väldigt nöjd med. Det kan till och med ha varit bland det godaste jag någonsin har lagat. Och så vann jag! I matkritikerns kategori!

Är väldigt nöjd över att ha lyckats imponera på någon som faktiskt försörjer sig på att äta och skriva om andra personers mat. Och så himla kul att vinna grejer! (Den här gången: ett presentkort på restaurang värt $100.) Innan jag började jobba här hade jag typ aldrig vunnit något. Nu tror jag att mina kollegor kanske hatar mig lite eftersom jag vann både detta och Halloween-tävlingen. Men oh well. Haters gonna hate.

Den här dagen började ganska kasst med galningar och poliser, men sen blev det helt klart bättre.

Slut på skryt.

thanksgivingfeast

(Lunch-aftermath. Bild snodd från San Diego Magazines Instagram.)

One Comment

  • Ulf

    med god mat kan även traumatiska upplevelser bli mindra allvarliga. Vägen till någons hjärta är ju ofta genom magen. Grattis till alla vinster – fortsätt gärna skryta lite till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *