Drömhuset,  Vardagsanekdoter

Här var det städat

Alltså, att betala någon annan för att städa mitt hem? Kan vara den bästa idén jag har haft på hela året.

DSC_0176

DSC_0192

DSC_0179

DSC_0183

DSC_0184

DSC_0198

Jag ♥ mitt lilla hus!

6 Comments

 • Sara

  Hej,

  En konstig fråga kanske, men går du med skor inomhus, som amerikaner gör? Har alltid förvånats över det, tycker det är sjukt äckligt att folk går med skor inomhus. Tänk all smuts och grejs man drar in…

  • Cinderalley

   Hej! Ha, ja det är lite konstigt kanske, jag är så van vid det numera att jag inte ens tänker på det… Jag brukar ta av mig skorna hemma hos mig, men inte hos andra.

 • Elli

  Kul att följa din blogg, dels för att den är bra och dels för att jag tycker SD verkar vara så fint!
  Något som inte alls har med inlägget att göra; vi har en liten fråga som cirkulerar i hemmet och om du har tid och lust får du gärna svara på den.
  Är trafiken helt galen? Min sambo som bott i SD för länge länge sedan påstår att det troligen är flera timmars kö för att ta sig till stranden på helgerna (från tex Bonita) och att det verkligen är en heldags projekt att ta sig dit. Min vackra illusion om att “bara dra till stranden” grusas lite. Stämmer det?
  Tack på förhand och God Jul!

  • Cinderalley

   Hej och tack! Alltså nu vet jag inte om jag är den bästa att svara på den här frågan eftersom jag verkligen aldrig åker till stranden, speciellt inte på helgerna. Men jag tror inte att det är så illa? Lite köer kanske, men absolut inte flera timmar. Beror lite på vilken strand man vill till också, Pacific Beach är garanterat värre än till exempel Imperial Beach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *