Konsumtionsglädjen,  Ytligheter

In other news…

…så har jag köpt en ny kamera, min första någonsin som är en riktig DSLR med utbytbar lins och hela köret. Nu ska jag bara lära mig att använda den också (hittills har alla foton blivit helt suddiga) och sen kanske det blir lite mer bilder i den här bloggen igen.

Och så har jag färgat håret. Från blont till en svart-till-blond ombre. Ganska nöjd. Det kan ni också få se bild på när kameran och jag har blivit lite bättre på att samarbeta.

4 Comments

 • karen

  Vad roligt med ny kamera och att det är en systemkamera! Får man fråga vad det blev? Ett förslag är att börja med automatiska inställningar och jobba dig “uppåt”. Glöm inte slå om objektivet till autofokus (om du inte vill ha manuellt fokus förstås). KelbyOne är en grym sajt om du vill lära dig foto och bildbehandling. Ser fram emot att se bilder 🙂

  • Cinderalley

   Oh, tack för tipsen! Jag pillade lite med den igår och lyckades faktiskt få till några okej bilder, så det går i alla fall åt rätt håll 🙂 Det är en Nikon D3100, så en hyfsat billig nybörjarkamera. Känns ganska lagom.

 • Ulf

  Skönt att du går i faderns spår med en systemkamera 🙂
  Men han är mer en Canon-människa. Det är ju dock bara en smaksak. Kör med manuella inställningar så blir det roligare 🙂
  Lycka till!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *