Bra saker

Thanksgivinghelgen

Vi har precis haft långhelg här i USA pga Thanksgiving. Nu kunde jag visserligen inte bry mig mindre om själva högtiden, men klagar dock inte på att vara ledig i fyra dagar. Det var dessutom strålande sol och dryga 30 grader nästan hela helgen, vilket är ganska unheard of i slutet på november till och med i södra Kalifornien. Men det har varit ett sånt år, det varmaste sen jag flyttade hit, med helt sjuka temperaturer och värmeböljor långt inpå senhösten.

Nu verkar det svalna av lite, och det ska tydligen regna (!) i veckan. Så får leva lite på helgen som gick, då vi bland annat åkte motorcykel i bergen samt satt på stranden och drack Corona och tittade på solnedgången med min killes släkt.

Pauls lillebror tog det här kortet på oss. Så fint att ha träffat någon som gillar att göra exakt samma saker som jag. Partner in crime.

sunset

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *