Äventyr,  Sportrelaterat

2015 i snö och minusgrader

Om det nu ska hålla på och snöa och vara kallt känner jag lite att jag får göra det bästa av situationen. Så idag, på årets första dag, klev jag upp klockan 4 på morgonen för att hänga med min kompis Jimmy upp i bergen och åka snowboard. I Big Bear var det 2 minusgrader och strålande solsken, och det var första gången jag var där när backarna var fulla av riktig snö. I vanliga fall brukar det mest vara plusgrader och konstsnö.

bear2

bear5

bear7

Oavsett hur mycket jag helst slipper vinter och snö i vanliga fall så blir jag så himla glad av detta. Sen att jag antagligen kommer ha rejäl träningsvärk i alla muskler de närmaste dagarna får jag helt enkelt leva med. Det är en bieffekt av att bara motionera ett par gånger om året.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *