Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

Det bästa sättet att rensa tankarna

Förra veckan var verkligen den sämsta någonsin, och jag var tvungen att komma bort från mina egna tankar ett tag. Det enda sättet jag vet att göra det på är att sätta sig på hojen och bara köra. Så det gjorde jag.

Det var en fantastiskt vacker dag och knappt några bilar ute, så jag drog upp volymen på högtalarna jag har i hjälmen och lyckades koppla bort precis allt utom hojen och vägen framför mig i ett par timmar.

Stannade vid Otay Lake och andades frisk luft också, en annan ganska läkande syssla.

DSC_0040

DSC_0012

DSC_0019

2 Comments

 • Ulf

  Vackert!
  …men för en svensk märklig skylt: Lake is open only on Wed-Sat-Sun
  Sjön ligger ju där, helt öppen – den är väl öppen jämt?!?
  Konstigt land, det där

  Men trippen med hojen verkar fantastisk 🙂

  • Cinderalley

   Jag kan ha fel, men jag tror att det helt enkelt är förbjudet att åka båt och/eller fiska på sjön när den inte är “öppen”. Men ja, håller med om att det är lite märkligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *