Metabloggande,  Motorcyklar

Hojrock!

Häromveckan fick jag en förfrågan om att börja gästblogga för Hojrock, som är Skandinaviens största motorcykelträff. De håller på att lansera en ny webbsajt med ambitionen att få fler personer att få upp ögonen för hojåkande, vilket jag förstås tycker är en helt strålande idé. Speciellt om det kan få in fler tjejer i kulturen, eftersom den historiskt sett är sjuuhuuukt mansdominerad.

Tänker att jag nog flyttar en del av mina mer nördiga motorcykelskriverier åt det hållet istället, vilket kanske kan glädja er som är helt ointresserade av mina hojinlägg.

Sajten är inte uppe ännu, men den som är intresserad kan kolla in deras Facebooksida så länge. Där finns bland annat en liten presentation av yours truly.

hojrock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *