Drömhuset

Hoppas på Världens Sämsta Hus™

Åh, ni är så bra på att peppa! När jag fattar stora beslut brukar det oftast gå till så här: Jag sover på saken, och om det första jag tänker på när jag vaknar nästa morgon är grejen jag försöker fatta ett beslut om så betyder det att mitt undermedvetna har gett sin tillåtelse och att det bara är att köra. Och det första jag tänkte på när jag vaknade i morse var det här huset.

Nu är just det här beslutet visserligen ganska orealistiskt eftersom vi inte har en rimlig handpenning undanlagd. Men jag tänker ändå ringa mäklaren och se om vi kan få komma på en visning. Förhoppningsvis visar det sig att huset verkligen suger och att vi absolut inte vill bo där ändå. Håller tummarna för det.

One Comment

  • Skatan

    Pepp pepp pepp! 😀
    Jag skrev inte i förra kommentaren att vi är inne på vårt tredje hus tillsamans nu, eller hus -> lägenhet -> hus.
    Barn känns läskigt oh stort och komplicerat men att äga en pryl (en stor pryl iofs) tillsammans med någon annan är faktiskt inte så himla blodigt egentligen…

    Kram o puss igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *