Livet och lyckan

If you’ll be my Gram and my Johnny too

paulsanna

Det är så fint att vara tillsammans med någon som fryser på nätterna för att han har gett bort alla sina filtar till hemlösa eftersom de behövde dem mer. Någon som går med på att adoptera en ensam och rädd hund med mig utan minsta tvekan, trots att det är något vi aldrig har diskuterat förut. Någon som i hemlighet tillbringar flera timmar i verkstan på jobbet och i garaget med att tillverka den finaste julklappen jag någonsin fått. Som är lugn och tålmodig när jag är stressad och otålig, som aldrig säger nej till mina galna äventyrsidéer, och som kan få mig att skratta precis när som helst.

Är så glad att just jag får vara tillsammans med honom.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *