Äventyr

Istället för camping

Den här helgen fyller min vän Fred år. Förra året firade vi genom att åka på motorcykelcamping i Joshua Tree, trots att det var SVINKALLT ute. Vi körde över bergen genom Idyllwild, och när vi kom ner på andra sidan var mina fingrar så genomfrusna att de var mörklila. Har aldrig varit så kall i hela mitt liv, vilket ändå säger en del när man är uppvuxen i Sverige.

Nu i helgen är det dags för födelsedagscamping med samma gäng igen. Jag övervägde att hänga på, men ändrade mig när jag insåg att det inte är värt det. Jag flyttade liksom till andra sidan jorden för att aldrig behöva frysa igen. Dessutom ska det regna hela helgen, och det enda som är värre än att vara kall är nog ändå att vara kall och blöt.

En fin grej dock är att min kille kommer så bra överens med mina kompisar att han åker iväg och campar med dem utan mig den här helgen. Mina killkompisar brukar aldrig gilla någon som jag dejtar. Men de älskar Paul! Det gör mig så himla glad att han kan umgås med mina vänner utan mig, speciellt när jag helt enkelt bara är för mesig för att hänga på.

Bortsett från kylan var det i alla fall fint förra året. Här kommer några bilder som jag hittade på min kompis Nicks blogg.

jt5

jt1

jt2

jt3

jt4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *