Tatueringar och sånt

Magnetröntgen och tatueringar

Eftersom min handled vägrar läka har jag fått tid för en MRI om två veckor. När jag pratade med damen som bokade in mig frågade hon bland annat om jag var klaustrofobisk och om jag hade tatuerat mig nyligen. Eftersom svaret på den senare frågan i princip alltid är JA blev jag lite chockad när jag faktiskt tänkte efter och insåg att sist jag tatuerade mig var ganska exakt ett år sen. Ett år!? Så länge har jag aldrig gått mellan tatueringar förut.

Problemet är att jag måste hitta en ny tatuerare. Alla mina kompisar som tatuerar har flyttat från San Diego och jag är inte helt sugen på att gå till någon jag inte känner och betala fullt pris. Inser att det är en smula bortskämt, men när man knappt har betalat för tatueringar på väldigt många år känns det ganska ovärt att plötsligt punga ut med 100+ dollar i timmen.

Sist jag tatuerade mig var när jag och Jess var i Nashville förra året och hälsade på vår kompis Jay som precis hade flyttat dit från San Diego. Nu funderar jag på att helt enkelt åka och hälsa på honom igen. Så här fint var det sist:

nashville

Obs att snubben som blir tatuerad på sista bilden spelar keyboard i Lynyrd Skynyrd (!!!). Samt att jag fick tatuera in mitt namn på Jays ben.

6 Comments

 • Em

  Är också rätt mycket tatuerad och har gjort några MR pga knepigt hjärta. Har pratat med både röntgenteknikern och läkaren om detta och tidigare var tatueringsfärgerna och mr-maskinerna sämre och man kunde därför få en reaktion i huden. Men är det tatueringar utförda med bra färger hos seriösa tatuerare ska det absolut inte vara nåt problem.

  • Cinderalley

   Nä, det borde ju inte vara några problem kan man tycka. Men kanske att de tar det säkra före det osäkra? Folk är så rädda att bli stämda här, ha.

  • Cinderalley

   Haha! Nja, alltså, det blir nog inget med det dessvärre. Vi har som sagt inte handpenningen undanlagd. Plus att jag faktiskt har försökt få tag på någon sorts mäklare för huset, men det verkar helt omöjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *