Bra saker,  Vardagsfilosoferande

Några tankar en månad senare

Idag har det gått en månad sen min ögonoperation. Jag vet detta eftersom jag just fick ett email från min ögondoktors assistent, som gratulerade mig på mitt “1 month vision anniversary”. Snällt!

Det känns så sjukt att tänka på att jag under 10 års tid hade så dålig syn att jag var tvungen att använda kontaktlinser varje dag. Och nu har jag plötsligt perfekt syn!? 20/15 i båda ögonen, så bra såg jag aldrig ens med linser. Det är så obeskrivligt skönt att slippa krångla med linser och linsvätska och det är fortfarande helt fascinerande att vakna på morgonen och kunna se, utan att behöva göra något. Samt att kunna se saker tydligt på långa avstånd. Som magi är det.

Så tack käre gode LASIK för synens gåva. Det kostade skjortan men det kan fanimej ha varit det bästa jag någonsin köpt.

Det står dock fortfarande på mitt körkort att jag “must wear corrective lenses while driving.” Det borde man kanske ändra, eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *