Katterna

Ninja & Turtle

ninjaturtle3

Jag tog min katt Turtle till veterinären igår. Hela den här grejen med Coco har nog gjort mig en smula paranoid, för nu tror jag att minsta lilla grej är livshotande och jag klarar liksom inte ens av tanken på fler djur som inte mår bra. Det var i alla fall inget fel på Turtle, förutom att hon kanske är en liten smula rund om magen. Veterinären föreslog en bantningskur, vilket kan bli intressant eftersom den här katten får ett mindre sammanbrott så fort hon ser botten på sin matskål. Det kanske dock förklarar varför hon är så tjock…

ninjaturtle2

De här två alltså. Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Eller jo, jag skulle antagligen ha en soffa som inte var täckt av katthår och klösmärken. Men where’s the fun in that?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *