Livet är en fest

Nyårsafton 2014

Paul var sjuk och jag skulle upp klockan 4 nästa morgon, så det här med att vara vakna till tolvslaget på nyårsafton var det liksom inte tal om. Istället bestämde vi oss för att fira svenskt nyår, dvs klockan 15 (= midnatt svensk tid). Jag dukade upp en liten plockmatsbuffé och hällde upp mousserande äppelcider (orka dricka alkohol mitt på dagen) i champagneglas, och på treslaget skålade vi och önskade varandra gott nytt år.

DSC_0074

DSC_0075

DSC_0079

DSC_0081

Det var ganska perfekt faktiskt. Ingen baksmälla, inget trängandes med en massa fulla idioter ute på krogen eller på en fest någonstans, inga futlösa försök att få tag på en taxi mitt i natten. Jag går verkligen mycket hellre och lägger mig klockan 22 än är vaken till efter midnatt. Betyder detta att jag börjar bli gammal?

DSC_0083

Katten och killen gillar varandra. Så fint att hjärtat smälter!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *