Djur,  Jobbrelaterat,  Katterna

The Cat Cafe aka himmelriket

catcafe

Idag fick jag leka med katter på betald arbetstid. Det kan ha varit den absoluta höjdpunkten hittills i mitt yrkesverksamma liv. Det har nämligen öppnat ett alldeles sprillans kattkafé i San Diego. Anar att det inte finns kattkaféer i Sverige, men de är tydligen vanliga i Japan och andra delar av Asien och Europa. Det går i alla fall ut på att man köper en kaffe eller liknande, och sen får man klappa katter! Kanske bästa affärsidén ever?

Eftersom jag jobbar på en tidning som rapporterar om spännande grejer som händer i San Diego tittade jag idag förbi i egenskap av journalist för att prata med ägaren och klappa katterna och sådär. Dessutom har jag en kompis som jobbar där så fick lite the inside scoop så att säga. Alla katterna kommer från San Diego Humane Society och går att adoptera. Tur för mig att jag har i alla fall ett litet uns av självkontroll. Behöver INTE fler djur just nu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *