Metabloggande

Vilka är ni?

unnamed

Jag har ju som bekant varit ganska dålig på att blogga under en rätt lång tid, men nu när jag har en laptop igen har det blivit lättare. Det syns även på mina besökssiffror som har börjat gå uppåt igen efter att ha varit en smula deprimerande ett tag, så nu är jag väldigt nyfiken på detta: vilka är ni som läser?

Skulle bli så himla glad om ni som ser detta lämnar en liten kommentar, så jag vet vilka ni är. Ni får även hemskt gärna säga till om det är något särskilt ni vill att jag ska blogga om (eller något ni vill se bilder på nu när jag faktiskt har en ordentlig kamera) så lovar jag att göra mitt bästa.

35 Comments

 • Jenny

  Jenny. Skriver fortfarande Stockholm trots att det var ett år sedan jag och min familj drog ut på landet i någon spontan gröna vågen-impuls.

  Gillar att du postar mycket bilder samt verkar spontan och gör som du vill, samt skriver om det. Så fortsätt så!

 • elina

  Jag läser såklart.
  Alltså det skulle vara så himla roligt om du skrev något mer om när vi var tonåringar. Ju äldre jag blir desto mer nostalgisk blir jag.. Mvh visade min röda gothklänning för min kille idag när vi var i källaren. :))

 • Elin

  Elin som bor i stockholm för tillfället. Var en vecka i San Diego som 18åring och har haft ohjälpligt sug efter att åka tillbaka de tio åren som passerat efter det. Stockholm är grått och trist för tillfället så lite verklighetsflykt med soliga bilder blir jag glad av 🙂

 • Mia

  Mia, jag är 30 år och bor i Uppsala. Jag har läst din blogg i några år, minns faktiskt inte alls hur jag hittade den. Anyway gillar skildringarna av San Diego och USA ur en (svensk) kvinnas perspektiv. Liksom du är jag vegetarian, älskar katter och hundar samt har förflutet med mycket punkmusik 🙂
  Gillar också att läsa om det som är långt ifrån mig själv (läs motercyklar). Och gillar de åsikter du visar i bloggen 🙂 Kul att du börjat blogga mer igen!!

 • Camilla

  Camilla heter jag och har läst din blogg rätt länge nu. Bloggar mest om smink numera men har även en mer personlig blogg.
  Jag tycker om att bara följa ditt liv, så har inga speciella önskemål. Kul att du har kommit igång och skrivit mera igen!

 • Therese

  Therese här! 27 år och boende i lilla Gislaved, Sverige. Har läst här något år, men är helsämst på att kommentera. o.O Gillar det du skriver redan, kul att få en insyn i hur en annan människa lever i ett annat land. 😀

 • Skatan

  Haj haj! Skatan är hualigen 32 år gammal och bor i Göttlaborg. Jobbar som yster intensivsjuksyster. Jag diggar dig och din blogg för att du är du och vi har mycket gemensamt men ändå nästan ingenting alls… Du lever min dröm over there, typ… Egentligen vill jag varken flytta eller byta karriär men ändå finns det något kittlnde med att läsa om ditt liv i exil!
  Jag tror att jag hittade din blogg precis när du träffade snubben som du sen gifte dig med, massa år sen känns det som i alla fall! Hur jag hittade hit har jag ingen aningom…
  Jag gillar det mesta du skriver om; livet, vardagen och dna tankar om svensk politik! Du verkar helt enkelt vara en grym chay!

 • Chessie

  Tjoho, jag brukar kika in ibland. Chessie heter jag och flyttade precis från LA till Wales 🙂 Älskar bilder, så mer bilder av allt skulle vara himla bra! x

 • K

  Karin, 23 och bor i Umeå. Vet inte riktigt hur jag hittade hit eller när det var, men tycker att det är sjukt roligt att läsa om ditt liv, plus att jag älskar recepten du har lagt upp på bönbiffar och avokadopasta (har lagat båda rätterna hur många gånger som helst). Drömmer också om att bo utomlands i framtiden, och har funderat lite på USA (fast Seattle). 🙂

 • Jenny

  Jenny, 27, 28 nu i februari. Bor i San Diego. Har last din blogg i lite over ett ar tror jag. Kommer ihag att jag kommenterade nangang och fick det att lata sjuuukt stalkerish sa da tankte jag att det var bast att inte gora det, haha. Tycker om att lasa om dina utflykt, alltid kul med tips pa stallen att besoka. Tycker det ar aven kul att lasa om nagon som shares my experience om att bo just har, osv.

 • Stina

  Stina, 31, Melbourne. Har väl läst din blogg lite hur länge som helst känns det som (minns ej pga guldfiskminne). Gillar ju foton, men inte därför jag kommer tillbaka. Mest för perspektiv på någon annans tillvaro pga ibland känns det som jag är alldeles för insnöad på var jag är/gör/osv. Kör bara på som vanligt, men lite oftare än det där uppehållet, tack.

 • CC

  ‘Samma gamla’ CC som tidigare, men har varit urdålig på att kommentera…40+ från mörkaste Småland.

  Gillar när du skriver om skillnaderna mellan Sverige/Usa, mc-turer å förstås bilträffar som tex Moon Eyes Xmas party:-)

 • Sara

  Sara från Malmö! 30 år och journalist.
  Tycker himla bra om din blogg och hur du skriver!

  Som djurfantast jag är skulle jag gärna se en djupdykning bland era fin djur, kanske speciellt den här urgulliga hunden (men även de gulliga katterna)! Frivillig kram!

 • S.W

  Liten aning anonym, men är 26 och bor i Skåne. Hippie, med dreads och hela kittet. Två barn, undervisar yoga, tänker mycket på systerskapet och älskar populärkultur i alla dess former.
  Har läst dig länge, och har inga planer på att sluta. Keep it up!

 • Erica

  Hej! Jag är 32 år, bor i Stockholm. Jobbar som sjuksköterska. Kör en Suzuki Gladius. Hittade hit när jag letade efter tjejer som kör motorcykel o bloggar. Har läst din blogg i ett år ungefär o blev jätteglad när du började uppdatera oftare. Tycker naturligtvis om MC-inläggen mest men också bilder och tankar kring din vardag. Allt gott!

 • Hanna

  Jag är Hanna 21årig dalkulla, har läst din blogg till och från sedan 2010 (då jag hade ett väldigt tråkigt sommarjobb). Tycker generellt om allt du skriver på din blogg men blir extraintresserad när du skriver hur vardagslivet fungerar i USA jämtemot Sverige, ex. att man får lön varje vecka, att man kan anlita advokat för att reducera parkeringsböter. Skulle vara kul att höra typiska svenska/skandinaviska beteenden som ses som bisarra av amerikaner. Har du kvar vanor från svensk kultur som dina kollegor/vänner tycker är konstiga?

 • Emma

  Emma, 28 år i Stockholm. Har läst superlänge och tycker det är så kul att du skriver mer igen. Skulle gärna läsa om tips på bra saker att göra runt där du bor pga är på väg ditåt i februari och vi har noll koll på saker som är värda att göra.

 • frida

  Frida, 27, bor i Stockholm. jobbar med administration, älskar djur, xfiles och punk. hittade dig via andrea för länge sen och tittar in här varje dag i hopp om fina bilder från motorcykelturer eller på katter! men också roligt att höra hur det är att bo i usa. keep it up, alltid roligt med nya inlägg!

 • Heidi

  Heidi, 33 år gammal, bor i Helsingfors, Finland. Har läst kanske i ett år? Och jag håller med andra här ovan, dvs. att det är super kul att du har börjat skriva mer igen! Är så himla intressant att följa dig. Jag gillar inläggen om motorcyklar, då du träffar andra med motorcycklar, utfärder, hemmaliv, typ allt. Keep on rocking! 😉

 • Karin W

  Karin 51 (!) Stockholm. Har förstått att du är uppväxt i Västerort, det är jag med (Kälvesta). Hur som helst läser jag din blogg för att du är så fantastiskt INSPIRERANDE! Jag har inget körkort och kan inte ens köra moppe men den där filmen från Babesträffen i öknen kan jag titta på hur många gånger som helst. Hela grejen med att bara göra vad en vill,flytta utomlands, bryta upp och gå vidare är så stärkande och vacker. Att leva sin dröm helt enkelt med allt vad det innebär. Keep up the good work hälsar en trogen läsare!

 • Emmelie

  Emmelie här, 27 år från Piteå. Jag vet varken hur länge jag läst din blogg eller hur jag hittade den men det är oviktigt.. Det viktiga är att jag gillar ditt skrivsätt, livsstil och att du bor utomlands samt lever en dröm. Du verkar vara en härlig person med mycket personlighet och charm. Jag skulle gärna se mer bilder allmänt om allt och inget och gärna nån rolig lista också 🙂 Oj, vilken lång kommentar det blev! Inte min tanke men så det kan gå då orden bara flyter på 🙂 Fortsätt skriv och inspirera oss alla är du gullig! 🙂

 • Sofia

  Gamla bokhandelskollegan bara. Läst sen vi jobbade ihop i ett annat liv. Gillar när du skriver om skillnaderna mellan sverige/usa, om knäppa grejer man kan göra/köpa/hålla på med där. Fint med bilder!

 • Sarah i NYC

  Sarah här. 29 år. Göteborgare i New York.

  Gillar sättet du skriver på och gillar ämnena. Har verkligen uppskattat dina lite mer politiska inlägg som dykt upp ibland, men även de generella om vardagslivet. 🙂 skoj att du postar mer igen!

 • Messa

  Jag läser! Fast jag vet ärligt inte hur jag hittade hit längre.
  Jag är 37, bor i Sthlm och är mammaledig just nu men är lärare när jag inte är hemma med snorisen.

  Jag gillar när du skriver om vardagen i USA, hur samhället funkar och så där. Jag är nyfiken på dina tatueringar. Det kanske finns något gammalt inlägg om det?

 • burgschki

  amen mig vet du ju bor i södra Afrika och är 31 år och jobbar med international development och social rights. Älskar att följa ditt liv blir så peppad o känner mig styrkt i mina egna livsval.

  kram på dig.

 • Anna

  Jag har en son på 30+ som bor i SD sedan 1,5 år. Jag hittade din blogg för några månader sedan när jag googlade och ville veta mer om datingkulturen i USA! Du är modig men ändå klarsynt och har fina åsikter. Roligt att följa dig!

 • Natalie

  Jag läste din blogg regelbundet för länge sen men tappade bort den i vimlet och har nu precis börjat igen! Är en 31årig fotograf och skribent som just nu bor i Sverige efter en tid i Berlin. Tillbringar den här vintern i Kalifornien och Mexiko (åker om en vecka) och peppar inför resan med din blogg. Älskar bilder från dina roadtrips, känslan av annorlunda och att ni adopterat en hund! Läser gärna mer om hur det är att bo i USA.

 • Monalisan

  Tonårsmorsa, mellansverige. Är så inspirerad av alla dina mc-bilder så jag nu gjort slag i saken och skaffat körkortstillstånd. Äldsta sonen och jag tar mc-kortet i vår (?) när vädret blir bättre. Maken har lovat att damma av sin mc och övningsköra med oss. Jättetaggad och skitnervös på samma gång…

 • Jennie

  Jennie, snart 41, bor i Stockholmsförort (norra sidan). Har två småkillar, samt en sambo med tonårsdotter.
  Vet inte hur jag hittade till din blogg, men blev glatt överraskad när jag läste vart du gick på gymnasiet – jag jobbade nämligen på Mobila gymnasiet i Kista mellan 2002-2007 (fast det blev ju Kunskapsgymnasiet nån gång mitt i den perioden) 🙂
  Har i övrigt inte några direkta gemensamma beröringspunkter med dig, men gillar ditt sätt att skriva och är lite fascinerad av att läsa om hur du som svensk upplever att det är att bo i USA…

 • Egon

  Evelina, 32 år, Stockholm. Så kul att vi setts! Gillar verkligen att du bloggar mkt igen. Vill läsa mer bra veggo-recept, mer om din vardag samt knasiga USA-Sverige-grejer. Också nyfiken på det här med att du var gift, jag började ju läsa strax innan ni skulle skilja er.

 • Yolanda

  Yolanda, 31, bor också i San Diego. Hittade din blogg för ca 3 år sedan när vi började planera vår flytt från Stockholm och försökte göra mig en bild av hur det kunde vara att leva i SD då jag aldrig besökt staden innan vi flyttade hit. Kul att läsa om platser och händelser som jag nu känner igen. Roligt att du bloggar mer nu för tiden!

 • Annika i Colombia

  Annika, 35, i Bogotá Colombia (fast inom kort i Umeå!). Kom inte ihåg hur jag hittade din blogg, men den har varit på min favoritlista länge. Du är så himla vettig och intressant, och det är spännande att läsa om andra utlandssvenskar. Jag gillar kulturkrocks-inlägg jättemycket, men jag vet att det är rätt svårt att skriva dem efter så lång tid, man blir lite “blind”.
  Kram!

 • Ima

  Nu kommer jag inte ihåg hur jag hittade din blogg, men fastnade 🙂 27 år bor i Norge. Har själv studerat i LA. Och har sedan dess velat komma tillbaka för att jobba, något som är helt hopplöst tydligen utan att sätta sig och studera igen där igen med pengar man inte har. Anyway, ser dina bilder, drömmer mig bort till staterna, motorcyklar och musik ligger också varmt om hjärtat. Varit nyfiken på hur du fick dig ett arbetsvisum i första hand, men antar att det nog var genom studier och fortsatte genom det 🙂 du verkar vara en grymt skön brud, keep going!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *