Äventyr

ÄVENTYRSPEPPEN!!!

Vi åker ju till Peru om ett par veckor, och fram tills idag hade vi inte så himla mycket planerat. Mer än att gå på min systers bröllop då. Men idag kom jag på detta briljanta: att boka in oss på en privat tvådagars motorcykeltur med guide. Det är hyfsat billigt, och hyra av motorcykel och hotellrum ingår.

Vi kommer alltså att köra från Arequipa upp i bergen till Colca Canyon (som är en av världens djupaste dalar! mer än dubbelt så djup som Grand Canyon!) och sen tillbaka igen nästa dag. Sammanlagt runt 400 kilometer i blandad terräng (guiden föreslog 25% off-road och 75% on-road, eftersom vi är erfarna och vill ha variation) och genom flera små byar med olika sevärdheter.

Alltså!? Jag är så peppad på detta att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

colca-canyon-viewpoint

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *